ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. and Сирохман І. (2009) ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації, 2009. pp. 386-389.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Підв біолог цінності ПС.pdf

Download (898kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н. Підвищення біологічної цінності плавлених сирних продуктів / Н.Машта, І.Сирохман // Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (15-16 квіт. 2009 р. , м. Київ). - Київ, 2009. - С. 386-389.
Uncontrolled Keywords: біологічна цінність плавлених сирних продуктів
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 01 Jul 2021 09:29
Last Modified: 01 Jul 2021 09:29
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8231

Actions (login required)

View Item View Item