Машта Н.О. and Сирохман І. (2009) ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації, 2009. pp. 386-389.
|
Text
Машта Н.О._Підв біолог цінності ПС.pdf Download (898kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Машта Н. Підвищення біологічної цінності плавлених сирних продуктів / Н.Машта, І.Сирохман // Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (15-16 квіт. 2009 р. , м. Київ). - Київ, 2009. - С. 386-389. |
Uncontrolled Keywords: | біологічна цінність плавлених сирних продуктів |
Subjects: | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Divisions: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Depositing User: | Ірина Гаврилюк |
Date Deposited: | 01 Jul 2021 09:29 |
Last Modified: | 01 Jul 2021 09:29 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8231 |
Actions (login required)
View Item |