Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. та Сирохман І. (2009) ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації, 2009. с. 386-389.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Підв біолог цінності ПС.pdf

Завантажити (898kB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н. Підвищення біологічної цінності плавлених сирних продуктів / Н.Машта, І.Сирохман // Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (15-16 квіт. 2009 р. , м. Київ). - Київ, 2009. - С. 386-389.
Ключові слова: біологічна цінність плавлених сирних продуктів
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 01 Лип 2021 09:29
Останні зміни: 01 Лип 2021 09:29
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8231

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу