Машта Н.О. та Сирохман І. (2009) ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації, 2009. с. 386-389.
|
Текст
Машта Н.О._Підв біолог цінності ПС.pdf Завантажити (898kB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н. Підвищення біологічної цінності плавлених сирних продуктів / Н.Машта, І.Сирохман // Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (15-16 квіт. 2009 р. , м. Київ). - Київ, 2009. - С. 386-389. |
Ключові слова: | біологічна цінність плавлених сирних продуктів |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 01 Лип 2021 09:29 |
Останні зміни: | 01 Лип 2021 09:29 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8231 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |