Машта Н.О. (2011) ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2011: Вип. ХІІ. с. 72-73.
|
Текст
Машта Н.О._КСП ПС.pdf Завантажити (399kB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Формування конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів на основі підвищення якості / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів. Секція "Економіка і менеджмент" (11 берез. 2011 р.). - Рівне : РДГУ, 2011. - Вип. ХІІ. - С. 72-73. |
Ключові слова: | плавлена сирна продукція, проблеми конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 09:14 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 09:14 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8198 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |