Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ

Машта Н.О. (2011) ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2011: Вип. ХІІ. с. 72-73.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._КСП ПС.pdf

Завантажити (399kB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Формування конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів на основі підвищення якості / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів. Секція "Економіка і менеджмент" (11 берез. 2011 р.). - Рівне : РДГУ, 2011. - Вип. ХІІ. - С. 72-73.
Ключові слова: плавлена сирна продукція, проблеми конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 09:14
Останні зміни: 30 Черв 2021 09:14
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8198

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу