Машта Н.О. (2011) ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2011: Вип. ХІІ. pp. 72-73.
|
Text
Машта Н.О._КСП ПС.pdf Download (399kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Машта Н.О. Формування конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів на основі підвищення якості / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів. Секція "Економіка і менеджмент" (11 берез. 2011 р.). - Рівне : РДГУ, 2011. - Вип. ХІІ. - С. 72-73. |
Uncontrolled Keywords: | плавлена сирна продукція, проблеми конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів |
Subjects: | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва |
Divisions: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Depositing User: | Ірина Гаврилюк |
Date Deposited: | 30 Jun 2021 09:14 |
Last Modified: | 30 Jun 2021 09:14 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8198 |
Actions (login required)
View Item |