ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ

Машта Н.О. (2011) ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2011: Вип. ХІІ. pp. 72-73.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._КСП ПС.pdf

Download (399kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Формування конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів на основі підвищення якості / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів. Секція "Економіка і менеджмент" (11 берез. 2011 р.). - Рівне : РДГУ, 2011. - Вип. ХІІ. - С. 72-73.
Uncontrolled Keywords: плавлена сирна продукція, проблеми конкурентоспроможності плавлених сирних продуктів
Subjects: 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 09:14
Last Modified: 30 Jun 2021 09:14
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8198

Actions (login required)

View Item View Item