Поліщук Н.В. (2010) ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИДАКТИЧНИХ ПРИНЦИПІВ ПРИ ВИКЛАДАННІ КУРСУ „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЙОГО ЕКСПЛУАТАЦІЯ”. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2010 (Ч. 1). с. 110-113.
|
Текст
Поліщук Н.В..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Поліщук Н.В. Особливості реалізації дидактичних принципів при викладанні курсу "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація" / Н.В.Поліщук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали ІІІ Міжнар. наук.–практ. конф. студентів, педагогів, психологів та молодих науковців. Ч. 1. Психолого-педагогічний напрям. – Рівне, 2010. – С. 110-113. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Користувач, що депонує: | Наталія Гуменюк |
Дата внесення: | 23 Лип 2021 10:41 |
Останні зміни: | 23 Лип 2021 10:41 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8446 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |