Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИДАКТИЧНИХ ПРИНЦИПІВ ПРИ ВИКЛАДАННІ КУРСУ „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЙОГО ЕКСПЛУАТАЦІЯ”

Поліщук Н.В. (2010) ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИДАКТИЧНИХ ПРИНЦИПІВ ПРИ ВИКЛАДАННІ КУРСУ „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЙОГО ЕКСПЛУАТАЦІЯ”. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2010 (Ч. 1). с. 110-113.

[img]
Перегляд
Текст
Поліщук Н.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Поліщук Н.В. Особливості реалізації дидактичних принципів при викладанні курсу "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація" / Н.В.Поліщук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали ІІІ Міжнар. наук.–практ. конф. студентів, педагогів, психологів та молодих науковців. Ч. 1. Психолого-педагогічний напрям. – Рівне, 2010. – С. 110-113.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти
Користувач, що депонує: Наталія Гуменюк
Дата внесення: 23 Лип 2021 10:41
Останні зміни: 23 Лип 2021 10:41
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8446

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу