Язвінська Т.В. та Дейнега І.О. (2019) ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК ПЕРЕДУМОВА ФОРМУВАННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ. Теоретичні та практичні аспекти стійкого розвитку економіки України, 2019. с. 320-322.
|
Текст
Язвінська Т.В., Дейнега І.О..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Язвінська Т.В. Якість продукції як передумова формування її конкурентоздатності / Т.В.Язвінська, І.О.Дейнега // Теоретичні та практичні аспекти стійкого розвитку економіки України : зб. наук. пр. за матеріалами Всеукр. студ. наук.-практ. конф., (м. Чортків, 14–15 лист. 2019 р.). – Чортків, ТНЕУ, 2019. – С. 320-322. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | valiko |
Дата внесення: | 12 Вер 2021 07:25 |
Останні зміни: | 12 Вер 2021 07:33 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8988 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |