Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК ПЕРЕДУМОВА ФОРМУВАННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ

Язвінська Т.В. та Дейнега І.О. (2019) ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК ПЕРЕДУМОВА ФОРМУВАННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ. Теоретичні та практичні аспекти стійкого розвитку економіки України, 2019. с. 320-322.

[img]
Перегляд
Текст
Язвінська Т.В., Дейнега І.О..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Язвінська Т.В. Якість продукції як передумова формування її конкурентоздатності / Т.В.Язвінська, І.О.Дейнега // Теоретичні та практичні аспекти стійкого розвитку економіки України : зб. наук. пр. за матеріалами Всеукр. студ. наук.-практ. конф., (м. Чортків, 14–15 лист. 2019 р.). – Чортків, ТНЕУ, 2019. – С. 320-322.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: valiko
Дата внесення: 12 Вер 2021 07:25
Останні зміни: 12 Вер 2021 07:33
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8988

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу