Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

АКТИВІЗАЦІЯ КРЕАТИВНИХ РЕСУРСІВ МАЙБУТНІХ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ

Артемова О.І. (2021) АКТИВІЗАЦІЯ КРЕАТИВНИХ РЕСУРСІВ МАЙБУТНІХ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ. Психологія життєвого простору сучасної молоді, 2021. с. 41-43.

[img]
Перегляд
Текст
Артемова О.І..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Реалії сьогоднішнього дня висувають нові вимоги до підготовки спеціалістів у різних галузях, зумовлюють пошук таких технологій навчання, які б відповідали світовому стандарту освіти, забезпечували підготовку майбутніх поколінь на високому професійному рівні та сприяли самореалізації у своїй професії. Це спонукає вищі навчальні заклади до переосмислення та перебудови всього змісту навчання, побудови його на гуманістичній основі, суб’єкт-суб’єктних відносинах та створенні умов для стимулювання креативного потенціалу студента, майбутнього фахівця. На жаль, великий відсоток здобувачів вищої освіти (понад 65% українців) не працюють за спеціальністю, при цьому 32% взагалі не працювали за спеціальністю, а 15% - мали такий досвід, однак змінили роботу. З чим це пов’язано і як вирішити проблему, що майже половина жителів України не знайшла собі місця в професії, яку опанувала в університеті (21% опитаних не працюють за спеціальністю, бо вона їм не подобається, 43% – через низьку заробітну плату). Звичайно є причини і є наслідки.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Артемова О.І. Активізація креативних ресурсів майбутніх практичних психологів у процесів у процесі професійної підготовки / О.І.Артемова // Психологія життєвого простору сучасної молоді : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (26-27 листоп. 2021 р). / упоряд. Р.В.Павелків, Н.В.Корчакова. – Рівне, 2021. - С. 41-43.
Ключові слова: професійна підготовка психологів, практичні психологи
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 24 Груд 2021 09:10
Останні зміни: 24 Груд 2021 09:10
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10219

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу