Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ FACEBOOK ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ОПИТУВАНЬ ТА ДОСЛІДЖЕНЬ

Басич М.І. та Остапчук Н.О. (2021) ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ FACEBOOK ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ОПИТУВАНЬ ТА ДОСЛІДЖЕНЬ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обгрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 12-14.

[img]
Перегляд
Текст
Басич М.І., Остапчук Н.О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Соціальні мережі є найбільш популярним ресурсом за даними регулярних опитувань. Саме тому, ми розглядаємо доцільність використання таких мереж з метою проведення наукового дослідження.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Басич М.І. Використання соціальної мережі Facebook для проведення опитувань та досліджень / М.І.Басич, Н.О.Остапчук // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обгрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 12-14.
Ключові слова: соціальна мережа Facebook, опитування
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних > 004.7 Комп’ютерний зв’язок. Комп’ютерні мережі
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 06 Січ 2022 07:36
Останні зміни: 06 Січ 2022 07:36
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10278

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу