Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

АНАЛІЗ ПІРАМІДАЛЬНОГО МЕТОДУ ЕКСТРАПОЛЯЦІЇ ТА МЕТОДІВ ЕКСПОНЕНЦІЙНОГО ЗГЛАДЖУВАННЯ ДЛЯ КОРОТКОСТРОКОВОГО ПРОГНОЗУ

Кінда В.В. та Сяський В.А. та Турбал Ю.В. (2021) АНАЛІЗ ПІРАМІДАЛЬНОГО МЕТОДУ ЕКСТРАПОЛЯЦІЇ ТА МЕТОДІВ ЕКСПОНЕНЦІЙНОГО ЗГЛАДЖУВАННЯ ДЛЯ КОРОТКОСТРОКОВОГО ПРОГНОЗУ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 33-35.

[img]
Перегляд
Текст
Кінда В.В., Сяський В.А., Турбал Ю.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Аналіз часових рядів набуває своєї актуальності із дедалі швидшим розвитком та популяризацією нового ринку криптовалют. Разом з ним, зростає кількість юридичних та фізичних осіб, основною задачею яких є торгівля на різного роду платформах, біржах для отримання прибутку. Таким чином, розробка та застосування систем короткострокового прогнозування економетричних часових рядів у процесі прийняття рішення щодо здійснення операцій є актуальною на сьогоднішній день.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Кінда В.В. Аналіз пірамідального методу екстраполяції та методів експоненційного згладжування для короткострокового прогнозу / В.В.Кінда, В.А.Сяський, Ю.В.Турбал // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 33-35.
Ключові слова: криптовалюта, платформи та біржи, ринок криптовалют
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційних технологій та моделювання
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 10 Січ 2022 10:07
Останні зміни: 10 Січ 2022 10:07
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10297

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу