Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Кандидатські та докторські дисертації духовиків України в освітньому процесі мистецьких закладів вищої освіти

Цюлюпа С.Д. (2022) Кандидатські та докторські дисертації духовиків України в освітньому процесі мистецьких закладів вищої освіти. Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя, 2022 (Вип.14). с. 6-30.

[img]
Перегляд
Текст
Цюлюпа С.Д..pdf

Завантажити (6MB) | Перегляд

Анотація

Дана стаття є продовженням наукових досліджень автора, які розкривають тематику та основний зміст кандидатських і докторських дисертацій викладачів кафедр духових та ударних інструментів мистецьких закладів вищої освіти України.
В статті систематизовано і лаконічно проаналізовано зміст захищених кандидатських і докторських дисертацій в галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 011 "Науки про освіту" та галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності 025 "Музичне мистецтво", за якими здійснюється освітній процес у закладах вищої мистецької освіти України для отримання здобувачами освітніх ступенів "бакалавр" та "магістр".
В статті висвітлено інформацію про авторів дисертаційних робіт, їх науковий ступінь та вчене і почесне звання, фаховий інструмент, місце творчої або педагогічної діяльності та подано назви підручників, монографій, навчальних посібників, нотних і довідкових праць, які видано авторами дисертацій.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Цюлюпа С.Д. Кандидатські та докторські дисертації духовиків України в освітньому процесі мистецьких закладів вищої освіти / С.Д.Цюлюпа // Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя: зб. наук. пр. - Рівне: Волинські обереги, 2022. - Вип. 14. - С. 6-30.
Ключові слова: наука, дисертація, кандидатська, докторська, духовики, фаховий інструмент.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика
Підрозділи: Інститут мистецтв > Кафедра духових та ударних інструментів
Користувач, що депонує: Наталія Гуменюк
Дата внесення: 28 Лют 2023 09:17
Останні зміни: 28 Лют 2023 09:17
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10851

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу