Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СТРАТЕГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Ремез Н.С. та Дичко А.О. та Шмарін С.Л. та Крайчук С.О. та Остапчук Н.О. (2023) СТРАТЕГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ. Інше. Волинські обереги, Рівне.

[img]
Перегляд
Текст
Ремез=Стратегічні підходи до вирішення проблеми побутових відходів_low (1).pdf

Завантажити (13MB) | Перегляд

Анотація

Наведено основні підходи до поводження з твердими побутовими відходами, утилізації та біохімічного очищення рідких побутових відходів, у тому числі енергоефективного, а також аналітичні та практичні аспекти прогнозування та оцінки можливості використання полігонів твердих побутових відходів в якості основи споруд.
Розглянуто досвід України та світу поводження з відходами, результати експериментальних досліджень та математичного моделювання процесів. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів, а також широкого кола спеціалістів з метою використання при вирішенні проблеми поводження з побутовими відходами.

Тип елементу: Монографія (Інше)
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Стратегічні підходи до вирішення проблеми побутових відходів : монографія / Н. С. Ремез, А. О. Дичко, С. Л. Шмарін, С. О. Крайчук, Н. О. Остапчук. – Рівне : Волин. обереги, 2023. – 460 с.
Ключові слова: тверді побуті відходи, утилізації та біохімічного очищення рідких побутових відходів
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 502 Природа. Дослідження природи та її збереження. Захист навколишнього середовища (довкілля) та живої природи
5 Математика. Природничі науки > 52 Астрономія. Астрофізика. Космічні дослідження. Геодезія > 528 Геодезія. Топографо-геодезичні роботи. Фотограмметрія. Дистанційне зондування.
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 62 Машинобудування. Техніка в цілому > 628 Санітарна техніка. Водопостачання. Водопровід і каналізація. Освітлювальна техніка
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 23 Бер 2023 10:42
Останні зміни: 23 Бер 2023 10:42
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10990

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу