Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ПСИХОЛОГІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТА АДАПТАЦІЇ СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ ДО НАВЧАННЯ У ЗВО

Гуранець А. та Литвиненко С.А. (2021) ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ПСИХОЛОГІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТА АДАПТАЦІЇ СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ ДО НАВЧАННЯ У ЗВО. Студентський дайджест, 2021 (Вип.4). с. 34-37.

[img]
Перегляд
Текст
Гуранець А., Литвиненко С.А..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Вступаючи до вищого навчального закладу, студенти зустрічаються з труднощами, які пов’язані з недостатньою психологічною готовністю до нових умов навчання, з руйнуванням усталених установок, навичок, звичок, ціннісних орієнтацій вихованців середньої школи. Психологічну адаптацію розглядають як один із провідних способів і необхідну умову соціалізації особистості.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гуранець А. Особливості взаємозв’язку психологічного благополуччя та адаптації студентів-першокурсників до навчання у ЗВО / А. Гуранець; наук. кер. С.А. Литвиненко // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 4. - С. 34-37.
Ключові слова: студенти-першокурсники, психологічна адаптація, адаптація до навчання, ЗВО.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 24 Лип 2023 08:29
Останні зміни: 24 Лип 2023 08:29
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11542

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу