Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРОБЛЕМИ АДАПТАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ СИСТЕМИ ОСВІТИ ДО УМОВ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дем'янюк В. та Кулакова Л.М. (2021) ПРОБЛЕМИ АДАПТАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ СИСТЕМИ ОСВІТИ ДО УМОВ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.3). с. 35-38.

[img]
Перегляд
Текст
Дем'янюк В.В., Кулакова Л.М..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

На сьогодні досить актуальною проблемою є адаптація працівників психологічної служби системи освіти до умов професійної діяльності. Професійна діяльність - є однією з найважливіших цінностей людини, а також важливою частиною її життя. Актуальність цього питання пов'язана з тим, що в кожному людському житті професійна діяльність займає важливе місце. Професійна адаптація, як одна з найважливіших факторів у професійній діяльності, має свою специфіку та її комплексне дослідження є актуальним. Постановка проблеми професійної адаптації молодого психолога залежить, в першу чергу, від реалій нашої сьогодення. Аналіз сучасних підходів та моделей професійних адаптаційних процесів показує, що процес адаптації починається з процесом вступу до професійно діяльності. Адаптація - це необхідна ланка та початковий етап діяльності, незалежно від сфери та спеціалізації і закінчується у період оволодіння конкретним виробничим місцем та професійними завданнями, тобто під час створення професійної діяльності.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дем'янюк В. Проблеми адаптації працівників психологічної служби системи освіти до умов професійної діяльності / В. Дем'янюк; наук. кер. Л.М. кулакова // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 3. - С. 35-38.
Ключові слова: професійна діяльність, психологічна служба, практичний психолог, адаптація професійна.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 371 Організація системи освіти та виховання. Шкільна організація
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 14 Вер 2023 08:35
Останні зміни: 14 Вер 2023 08:35
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11677

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу