Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРО ПОБУДОВУ ПОЛЯ ШВИДКОСТІ ФІЛЬТРАЦІЇ ЗА УМОВ ВЗАЄМОВПЛИВУ ГРАДІЄНТА ПОТЕНЦІАЛУ І ХАРАКТЕРИСТИК АНІЗОТРОПНОГО СЕРЕДОВИЩА

Каштан С.С. (2002) ПРО ПОБУДОВУ ПОЛЯ ШВИДКОСТІ ФІЛЬТРАЦІЇ ЗА УМОВ ВЗАЄМОВПЛИВУ ГРАДІЄНТА ПОТЕНЦІАЛУ І ХАРАКТЕРИСТИК АНІЗОТРОПНОГО СЕРЕДОВИЩА. Волинський математичний вісник, 2002 (Вип.9). с. 32-40.

[img]
Перегляд
Текст
Каштан.pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Розроблено новий алгоритм чисельного розв’язання обернених нелінійних крайових задач на квазіконформні відображення в анізотропних середовищах схильних до деформацій під дією градієнтів квазіпотенціалу – криволінійних чотирикутних областях, обмежених лініями течії та еквіквазіпотенціальними лініям. Чисельно побудовано відображення областей складної геометричної форми на канонічні області типу параметричного прямокутника за умов взаємовпливу градієнту квазіпотенціалу і характеристик анізотропного середовища. В криволінійній чотирикутній області одержано динамічну сітку та розраховано поле швидкості фільтрації.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Каштан С. С. Про побудову поля швидкості фільтрації за умов взаємовпливу градієнта потенціалу і характеристик анізотропного середовища / С. С. Каштан // Волинський математичний вісник. - 1998. - Вип. 5. - С. 32-40.
Ключові слова: Поле швидкості фільтрації, градієнт потенціалу, анізотропне середовища
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки > 51 Математика
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційних технологій та моделювання
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 16 Лист 2023 13:02
Останні зміни: 08 Січ 2024 11:42
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11972

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу