Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЕФЕКТИВНІ ФОРМИ ТА МЕТОДИ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЗА ПРОФСПРЯМУВАННЯМ У ВЗО

Златів Л.М. (2023) ЕФЕКТИВНІ ФОРМИ ТА МЕТОДИ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЗА ПРОФСПРЯМУВАННЯМ У ВЗО. Новий науково-освітній простір з огляду підвищення якості підготовки фахівців у закладах вищої та фахової передвищої освіти, 2023. с. 111-116.

[img]
Перегляд
Текст
Златів Л..pdf

Завантажити (7MB) | Перегляд

Анотація

У статті актуалізовано проблему оптимізації самостійної роботи здобувачів вищої освіти в умовах викликів сьогодення. На основі проаналізованих сучасних досліджень та власного викладацького досвіду обґрунтовано ефективні форми та методи самостійної роботи з української мови за професійним спрямуванням для здобувачів вищої освіти зі спеціальностями 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Інформатика), 015 Професійна освіта (Цифрові технології), 113 Прикладна математика, 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп’ютерні науки.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Златів Л. М. Ефективні форми та методи самостійної роботи з української мови за профспрямуванням у ВЗО / Л. М. Златів // Новий науково-освітній простір з огляду підвищення якості підготовки фахівців у закладах вищої та фахової передвищої освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнародною участю (Рівне–Чернівці, 16 бер. 2023 р.). - Рівне : Чернівці, 2023. - С. 111-116.
Ключові слова: самостійна робота з української мови за професійним спрямуванням, форми, методи самостійної роботи
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство
Підрозділи: Факультет української філології > Кафедра стилістики та культури української мови
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 22 Груд 2023 07:27
Останні зміни: 22 Груд 2023 07:27
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12130

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу