Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРИНЦИПИ І ПІДХОДИ ВИХОВАННЯ ЕСТЕТИЧНИХ СМАКІВ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

Пастушенко Л.А. (2018) ПРИНЦИПИ І ПІДХОДИ ВИХОВАННЯ ЕСТЕТИЧНИХ СМАКІВ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА. Мистецька освіта та розвиток творчої особистості, 2018: Вип. 4. с. 379-385.

[img]
Перегляд
Текст
Пастушенко Л.А..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

У статті висвітлено теоретичні підходи, тенденції і принципи виховання естетичних смаків майбутніх учителів в умовах реформування національної освіти України.
In this article theoretical approaches, tendencies and principles of the training of the aesthetical tastes of the coming teachers in the conditions of the reformation of the national education in Ukraine are elucidated.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Пастушенко Л. А. Принципи і підходи виховання естетичних смаків майбутніх учителів музичного мистецтва / Л. А. Пастушенко // Мистецька освіта та розвиток творчої особистості : зб. наук. пр. – Рівне, 2018. – Вип. 4. – С. 379-385.
Ключові слова: естетичні смаки, підходи, тенденції, принципи; aesthetic tastes, approaches, tendencies, principles
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика
Підрозділи: Інститут мистецтв > Кафедра народних інструментів
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 16 Січ 2024 13:30
Останні зміни: 16 Січ 2024 13:30
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12328

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу