Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГІЧНІ ДЕТЕРМІНАНТИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО МИСЛЕННЯ У МАЙБУТНІХ МАРКЕТОЛОГІВ

Паламарчук В.Б. (2023) ПСИХОЛОГІЧНІ ДЕТЕРМІНАНТИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО МИСЛЕННЯ У МАЙБУТНІХ МАРКЕТОЛОГІВ. Розвиток національної свідомості та національної ідентичності особистості у воєнний та повоєнний періоди, 2023. с. 111-114.

[img]
Перегляд
Текст
Паламарчук В.Б..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Великою мірою успішність підприємств і організацій на ринку залежить від впровадження ефективної маркетингової політики, в якій ключову роль відіграють спеціалісти з маркетингу. Усі сучасні професії вимагають від фахівців вміння приймати рішення в контексті конкретної галузі науки або професії. Таким чином, розвиток професійного мислення стає однією з ключових вимог до підготовки сучасного спеціаліста. Лише високий рівень професійного мислення дозволяє продемонструвати креативні та професійні якості у процесі професійної діяльності. Особливості маркетингової діяльності в умовах нової економіки, що має бути важливим важелем відбудови України у поствоєнний період, обумовлюють професійне мислення маркетолога. Мета повідомлення ‒ з’ясування сутність та психологічні особливості професійного мислення маркетологів; визначити основні психологічні чинники формування професійного мислення маркетологів.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Паламарчук В. Б. Психологічні детермінанти формування професійного мислення у майбутніх маркетологів / В.Б. Паламарчук // Розвиток національної свідомості та національної ідентичності особистості у воєнний та повоєнний періоди : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (29-30 листоп. 2023 р. м. Рівне) / упоряд. Р. В. Павелків, Н. В. Корчакова. - Рівне : РДГУ, 2023. - С. 111-114.
Ключові слова: професійне мислення, підготовка майбутніх маркетологів.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 23 Січ 2024 08:10
Останні зміни: 23 Січ 2024 08:11
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12390

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу