Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВІКОВІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЯВУ СТРАХІВ У ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ

Баранович І. та Джеджера О.В. (2023) ВІКОВІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЯВУ СТРАХІВ У ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 5-7.

[img]
Перегляд
Текст
Баранович І., Джеджера О.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

У молодших школярів тривога є наслідком розчарування потребою захисту від найближчого оточення та функцією порушення стосунків з близькими дорослими. Дитина з високим ступенем страху характеризується частими їх проявами, навіть тоді, коли їй нічого не загрожує. Для такої дитини характерним є залежність від оцінок дорослих. Мета дослідження полягає у теоретичному аналізі вікових особливостей прояву страхів у дітей молодшого шкільного віку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Баранович І. Вікові особливості прояву страхів у дітей молодшого шкільного віку / І Баранович; наук. кер. О.В. Джеджера // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 5-7.
Ключові слова: прояви страху, діагностика страху, молодший шкільний вік.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 06 Лют 2024 08:32
Останні зміни: 06 Лют 2024 08:32
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12470

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу