Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ ДИСТАНЦІЙНОЇ ФОРМИ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА ПРОФЕСІЙНУ ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Денисюк Л.В. та Данілова Н.Р. (2023) ВПЛИВ ДИСТАНЦІЙНОЇ ФОРМИ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА ПРОФЕСІЙНУ ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Сучасні проблеми германського та романського мовознавства, 2023. с. 84-87.

[img]
Перегляд
Текст
Денисюк Л.,Данілова Н..pdf

Завантажити (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті висвітлено вплив дистанційної форми вивчення англійської мови на професійну підготовку фахівців з інформаційних технологій. Визначено зміст поняття дистанційної освіти в нашій країні. Перелічені основні моделі дистанційного навчання. Визначено, що успішність і якість дистанційної освіти здебільшого залежать від організації і якості використовуваних методичних матеріалів, а також від керівництва, майстерності педагогів, що беруть участь у навчальному процесі.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Денисюк Л. В. Вплив дистанційної форми вивчення англійської мови на професійну підготовку фахівців з інформаційних технологій / Л.В.Денисюк, Н.Р.Данілова // Сучасні проблеми германського та романського мовознавства : матеріали VІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 15 лют. 2023 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2023. - С. 84-87.
Ключові слова: вплив, дистанційна форма, вивчення англійської мови, професійна підготовка, фахівці, інформаційні технології
Тематика (за УДК): 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра іноземних мов
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 06 Лют 2024 13:58
Останні зміни: 06 Лют 2024 13:58
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12538

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу