Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В СИСТЕМІ ВИЩОЇ ОСВІТИ: НЕДОЛІКИ ТА ПЕРЕВАГИ

Ковальчук О. та Назарець Л.М. (2023) ОСОБЛИВОСТІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В СИСТЕМІ ВИЩОЇ ОСВІТИ: НЕДОЛІКИ ТА ПЕРЕВАГИ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 58-62.

[img]
Перегляд
Текст
Ковальчук О., Назарець Л.М..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

На сьогодні досягнення в області інформаційних технологій дозволяють застосовувати дистанційне навчання, як різновид безперервної освіти, яке супроводжує інформаційне суспільство, оскільки формує всебічно розвинену особистість, здатну орієнтуватися в інформаційному середовищі. Це новий освітній досвід, що з’явився в Україні у зв’язку з пандемією CоVіD-19, але вже встиг отримати своє місце в сучасному навчальному середовищі. Мета дослідження: проаналізувати особливості дистанційного навчання в системі вищої освіти та визначити переваги і недоліки його функціонування.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ковальчук О. Особливості дистанційного навчання в системі вищої освіти: недоліки та переваги / О. Ковальчук; Л.М. Назарець // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 58-62.
Ключові слова: нвачальний процес, вища освіта, дистанційе навчання.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 12 Лют 2024 09:54
Останні зміни: 12 Лют 2024 09:56
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12582

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу