Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ

Мотруніч І. та Юрчук О.І. (2023) ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 86-87.

[img]
Перегляд
Текст
Мотруніч І., Юрчук О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Проблема розвитку інноваційних технологій навчання в закладі дошкільної освіти не нова. Упродовж століть педагоги, психологи розробляли власні технології навчання та виховання дітей дошкільного віку та успішно апробували на практиці. Впроваджуючи інновації в заклади дошкільної освіти, що дають змогу визначати нові методи, прийоми, форми, предмети, технології, які використовують педагоги в своїй педагогічній практиці можуть бути спрямовані на розвиток індивідуальних здібностей дитини, всебічний розвиток особистості. Безумовно, педагогічні інновації це зміни, що відбуваються в поліпшенні розвитку індивіда, виховання та навчання, покращення цілей, змісту, форм, методів педагогічної діяльності, що дає змогу сприянню розвитку свідомості та самосвідомості вихователя.Мета дослідження: теоретично обґрунтувати використання інноваційних технологій навчання у процесі фізичного виховання дітей дошкільного віку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Мотруніч І. Використання інноваційних технологій у процесі фізичного виховання дошкільників / І. Мотруніч, О.І. Юрчук // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 86-87.
Ключові слова: психологія дошкільника, фізичне виховання, мультимедійні технології, інтерактивні методи навчання.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Поніманської Т. І.
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 16 Лют 2024 10:08
Останні зміни: 16 Лют 2024 10:23
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12622

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу