Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ АРТТЕРАПІЇ В РОБОТІ З МОЛОДШИМИ ШКОЛЯРАМИ

Сташук А. та Джеджера О.В. (2023) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ АРТТЕРАПІЇ В РОБОТІ З МОЛОДШИМИ ШКОЛЯРАМИ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 113-115.

[img]
Перегляд
Текст
Стащук А., Джеджера О.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Арттерапія – один із найм’якших і в той же час глибоких методів в арсеналі психологів. Малюючи, займаючись ліпленням, ви ніби отримуєте закодоване послання від самого себе. Форма, колір та інші характеристики продуктів творчості можуть не лише розкрити істинні, глибинні бажання, страхи, відношення до когось або чогось, настрій в даний момент, але й вплинути на свій психологічно емоційний та фізичний стан. Саме ці всі особливості, спонукають шукати методи та засоби у арт-терапії, а саме засоби взаємодії між дитиною та психологом. Мета дослідження полягає в ознайомленні з даною проблематикою та висвітлені цікавих моментів щодо використання арттерапевтичних методів в роботі з молодшими школярами.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Сташук А. Особливості використання арт терапії в роботі з молодшими школярами / А. Сташук; наук. кер. О.В. Джеджера // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 113-115.
Ключові слова: молодший шкільний вік, арт терапія, соціально-психологічна підтримка.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 20 Лют 2024 12:51
Останні зміни: 20 Лют 2024 12:51
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12658

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу