Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПІДГОТОВКА ДИТИНИ ДО НАВЧАННЯ У ШКОЛІ ЯК ПРЕДМЕТ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ

Гарбарчук Д. та Джеджера К.В. (2023) ПІДГОТОВКА ДИТИНИ ДО НАВЧАННЯ У ШКОЛІ ЯК ПРЕДМЕТ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.8). с. 10-13.

[img]
Перегляд
Текст
Горбачук Д., Джеджера К.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Перехід від дошкільного до молодшого шкільного віку є важливим етапом розвитку особистості дитини. У цей період вона потрапляє у принципово нову соціальну ситуацію, яка вимагає зміни усталеного способу життя і діяльності: відвідування школи, знайомства з учителем та новим колективом, систематичного навчання, дотримання дисциплінарних вимог. Адаптація до шкільних умов та подальші успіхи у навчання залежать значною мірою від підготовки дошкільнят, результатом якої є набуття ними системи необхідних якостей, які зумовлюють їх готовність учитись. Мета дослідження – висвітлити сутність підготовки та зміст готовності дитини до навчання у школі.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гарбарчук Д. Підготовка дитини до навчання у школі як предмет наукового дослідження / Д. Гарбарчук; наук. кер. К.В. Джеджера // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 8. - С. 10-13.
Ключові слова: дошкільна освіта, ігрова діяльність, навчальна діяльність.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут мистецтв
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 25 Бер 2024 08:55
Останні зміни: 25 Бер 2024 08:55
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12878

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу