Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МОЛОДІЖНІ НАРАТИВИ У СФЕРІ ІНТИМНИХ СТОСУНКІВ

Степанський Я. та Безлюдна В.І. (2023) МОЛОДІЖНІ НАРАТИВИ У СФЕРІ ІНТИМНИХ СТОСУНКІВ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.8). с. 71-73.

[img]
Перегляд
Текст
Степанський Я., Безлюдна В.І..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Сучасне суспільство швидко змінюється, що впливає на різні аспекти життя особистості і, зокрема, на систему її інтимних стосунків та ставлення особистості до цієї сфери життєдіяльності. На фоні соціальних змін, молодь активно формує сучасну систему уявлень та, відповідно, наративів про сексуальність та інтимність. Молодіжні наративи - це історії, які молодь розповідає про своє життя. Вони містять такі важливі елементи як особистісна ідентичність, ціннісні орієнтації, емоційні переживання, побудову планів та виокремлення мрії на майбутнє. Аналіз теоретичних джерел засвідчує наявність широкого спектру досліджень, які присвячені висвітленню цього соціально-психологічного феномену.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Степанський Я. Молодіжні наративи у сфері інтимних стосунків / Я. Степанський, В.І. Безлюдна // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 8. - С. 71-73.
Ключові слова: молодь, інтимні стосунки, молодіжні наративи.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 82 Художня література. Літературознавство
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 11 Квіт 2024 09:31
Останні зміни: 11 Квіт 2024 09:31
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13025

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу