Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РОЗВИТОК МЕТРОРИТМІЧНОГО ЧУТТЯ ДОШКІЛЬНИКІВ НА МУЗИЧНИХ ЗАНЯТТЯХ У ЗДО НА ОСНОВІ ОРФ-ПІДХОДУ

Денисюк Н.М. РОЗВИТОК МЕТРОРИТМІЧНОГО ЧУТТЯ ДОШКІЛЬНИКІВ НА МУЗИЧНИХ ЗАНЯТТЯХ У ЗДО НА ОСНОВІ ОРФ-ПІДХОДУ. [Магістерська робота]

[img]
Перегляд
Текст
Денисюк_Гумінська Магістерська 2023.pdf

Завантажити (872kB) | Перегляд

Анотація

Сьогодні, коли суспільство починає усвідомлювати важливість гуманітарної сфери, вітчизняна освіта знаходиться в переломному моменті, змінюється її парадигма: поряд із пріоритетом знань проголошується особистісний підхід до учнів, емоційне і творче ставлення до світу. Особлива увага приділяється формуванню творчої особистості. Дошкільний вік є фундаментом, на якому закладається базова культура людини, її творчий потенціал. У цей період мозок і весь організм людини найбільш сприйнятливі до нового. Виховання музичним мистецтвом дітей дошкільного віку стимулює ранній творчий розвиток, що гармонізує зростаючу особистість, сприяє розвитку психічних функцій і особистісних якостей.

Тип елементу: Магістерська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Денисюк Н.М. Розвиток метроритмічного чуття дошкільників на музичних заняттях у ЗДО на основі Орф-підходу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спец. 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) / Н.М. Денисюк; наук. кер. О.О. Гумінська. - Рівне : РДГУ, 2023. - 74 с.
Ключові слова: музичний розвиток дошкільників, метроритмічне чуття, Орф-підхід.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика
Підрозділи: Інститут мистецтв > Кафедра історії, теорії музики та методики музичного виховання
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 17 Квіт 2024 11:16
Останні зміни: 17 Квіт 2024 11:16
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13108

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу