Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРАКТИЧНИХ І ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ ТА ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "СПЕЦМЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ ПРИРОДОЗНАВСТВА"

Горопаха Н.М. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРАКТИЧНИХ І ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ ТА ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "СПЕЦМЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ ПРИРОДОЗНАВСТВА". [Методичні рекомендації]

[img]
Перегляд
Текст
Горопаха Н.М. методичні рек до практичних та лаб занять спецметодика природознавства.pdf

Завантажити (603kB) | Перегляд

Анотація

Методичний посібник є частиною методичного забезпечення навчальної дисципліни «Спецметодика вивчення природознавства», що входить до навчального плану підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою «Спеціальна освіта. Логопедія» зі спеціальності 016 «Спеціальна освіта. Логопедія». У цьому збірнику подані плани практичних та лабораторних занять, рекомендована література та завдання для самостійної роботи до кожної теми, що входить до програми навчальної дисципліни. Також вміщено питання до заліку, критерії оцінки результатів навчання.

Тип елементу: Методичні рекомендації
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять та виконання завдань для самостійної роботи з навчальної дисципліни "Спецметодика вивчення природознавства» : метод. посіб. для здобувачів вищ. освіти першого (бакалаврського) рівня спец. 016 «Спеціальна освіта. Логопедія» /укл. Н.М.Горопаха. - Рівне : РДГУ, 2021. - 18 с.
Ключові слова: спецмотодика, вивчення природознавство
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл
5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 502 Природа. Дослідження природи та її збереження. Захист навколишнього середовища (довкілля) та живої природи
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Поніманської Т. І.
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 25 Квіт 2024 09:44
Останні зміни: 25 Квіт 2024 09:44
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13191

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу