Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

КОРЕКЦІЙНА РОБОТА З УСУНЕННЯ ПОРУШЕНЬ ЗВУКОВИМОВИ ПРИ ДИСЛАЛІЇ В ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ

Шостак О.О. та Фещук І.О. (2024) КОРЕКЦІЙНА РОБОТА З УСУНЕННЯ ПОРУШЕНЬ ЗВУКОВИМОВИ ПРИ ДИСЛАЛІЇ В ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ. Наукові тренд постіндустріййльного суспільства, 2024. с. 202-204.

[img]
Перегляд
Текст
Шостак О.О._Фещук І.О._Корекційна робота з усунення порушень звуковимови при дислалії в дітей дошкільного віку.pdf

Завантажити (5MB) | Перегляд

Анотація

Сьогодні кількість дітей із порушеннями мовлення значно збільшується. Питаннями корекції звуковимови займалися такі вчені, як Ю. Волошина, В. Кондратенко, О. Ревуцька, Ю. Рібцун, Є. Соботович, М. Шеремет та інші. Вони стверджують, що мовлення дитини – складний процес, тому корекцію його звукової сторони слід розпочинати з дошкільного віку. Є. Соботович і М. Шеремет підкреслюють, що при цьому важливо розвивати мовленнєво-руховий та слухомовленнєвий аналізатори.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Шостак О.О. Корекційна робота з усунення порушень звуковимови при дислалії в дітей дошкільного віку / О.О.Шостак, І.О.Фещук // Наукові тренди постіндустріального суспільства : зб. наук. пр. з матеріалами VI Міжнарод. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 26 квіт., 2024 р. — Вінниця, 2024. - С. 202-204.
Ключові слова: дошкільний вік, діти, корекційна робота, звуковимови
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Поніманської Т. І.
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 29 Квіт 2024 09:09
Останні зміни: 29 Квіт 2024 09:09
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13214

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу