Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

КОМУНІКАТИВНО-ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ВИВЧЕННІ ФАХОВОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ СТУДЕНТАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ В МЕЖАХ КУРСУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ

Мушировська Н.В. (2016) КОМУНІКАТИВНО-ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ВИВЧЕННІ ФАХОВОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ СТУДЕНТАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ В МЕЖАХ КУРСУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ. Наукова термінологія нового століття: теоретичні і прикладні виміри, 2016. с. 418-422.

[img] Текст
Мушировська Н..pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

У статті проаналізовано проблеми засвоєння фахової термінології та її активного застосування студентами, які вивчають іноземні мови, звернено увагу на потребу поєднання комунікативного підходу та професійного контексту для успішного засвоєння і активного використання української лінгвістичної термінологічної лексики у ВНЗ під час викладання навчального курсу «Українська мова за професійним спрямуванням».

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Мушировська Н. Комунікативно-діяльнісний підхід у вивченні фахової термінології студентами факультету іноземної філології в межах курсу української мови за професійним спрямуванням / Н. Мушировська // Наукова -термінологія нового століття: теоретичні і прикладні виміри : матеріали Міжнарод. наук. конф. (Рівне, 15-16 верес. 2016 р.) / [відп. ред. Л. Малевич]. – Рівне, 2016. - С. 418-422.
Ключові слова: мовленнєва діяльність, лінгвістична термінологія, термінологічна компетенція
Тематика (за УДК): 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Факультет української філології > Кафедра стилістики та культури української мови
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 22 Трав 2024 12:41
Останні зміни: 22 Трав 2024 12:41
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13413

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу