Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ДИТЯЧА КНИГА ЯК ЗАСІБ ОСОБИСТІСНОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ РАННЬОГО ВІКУ

Гаврилюк Я.О. та Горопаха Н.М. (2024) ДИТЯЧА КНИГА ЯК ЗАСІБ ОСОБИСТІСНОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ РАННЬОГО ВІКУ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2024. с. 21-22.

[img] Текст
Гаврилюк Я.О., Гропаха Н.М..pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

Особистісний розвиток у ранньому віці є надзвичайно важливим, позаяк саме ранній вік є критичним періодом у формуванні характеру, цінностей, соціальних навичок та ідентичності дитини. У цей період діти починають оволодівати умінням розпізнавати та розуміти свої емоції, потреби та бажання, а також контролювати свої емоції та реагувати на них належним чином.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гаврилюк Я. О. Дитяча книга як засіб особистісного розвитку дитини раннього віку / Я.О.Гаврилюк, Н.М.Горопаха // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали XVІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих учених. - Рівне : РВВ РДГУ. 2024. - С. 21-22.
Ключові слова: дитяча книга, засіб особистісного розвитку, діти раннього віку
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці
3 Суспільні науки > 31 Демографія, соціологія, статистика > 316 Соціологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Поніманської Т. І.
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 26 Черв 2024 11:23
Останні зміни: 26 Черв 2024 11:23
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13844

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу