Кибукевич С.Ю. and Пляшко О.С. (2024) ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНЦІВ У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2024. pp. 139-141.
|
Text
Кибукевич С.Ю., Пляшко О.С..pdf Download (3MB) | Preview |
Abstract
У контексті сталого розвитку харчування поєднує соціальну, екологічну та економічну складові і є як окремою ціллю, яка включає подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки і поліпшення харчування, так і компонентою, що забезпечує досягнення усіх інших цілей. Соціальна складова харчування полягає у формуванні якісного і збалансованого продуктового кошика у обсягах, який відповідає раціональним нормам споживанням, екологічна – у заохоченні виробництва та споживання продуктів харчування з мінімальним негативним впливом на довкілля. На суспільному рівні харчування впливає на економічний розвиток країни через споживання та виробництво продуктів харчування.
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Кибукевич С.Ю. Харчування українців у контексті сталого розвитку / С.Ю. Кибукевич, О.С. Пляшко // Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 лют. 2024 р. : [тези доп.]. – Рівне : О. Зень, 2024. – С. 139-141. |
Uncontrolled Keywords: | сталий розвиток, економічний розвиток України, продовольча безпека. |
Subjects: | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни |
Divisions: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Depositing User: | Unnamed user with username Marchuk |
Date Deposited: | 03 Jul 2024 08:33 |
Last Modified: | 03 Jul 2024 08:33 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13868 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |