Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

В. СУХОМЛИНСЬКИЙ ПРО РОЛЬ САМОВИХОВАННЯ У РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ ДИТИНИ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ

Булан Т.М. (2020) В. СУХОМЛИНСЬКИЙ ПРО РОЛЬ САМОВИХОВАННЯ У РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ ДИТИНИ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ. Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Ідеї Василя Сухомлинського крізь призму сучасних освітніх практик: набутий досвід і перспективи, 2020. с. 90-96.

[img] Текст
Булан Т.М..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

Одним із пріоритетних завдань виховання сучасного підростаючого покоління є формування особистості з високим рівнем готовності до самовиховання. Якщо дитина усвідомлює потребу у самовихованні ще в молодшому шкільному віці, то вона стає, як правило, постійним супутником впродовж усього її життя.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Булан Т.М. В.Сухомлинський про роль самовиховання у розвитку особистості дитини молодшого шкільного віку / Т.М.Булан // Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Ідеї Василя Сухомлинського крізь призму сучасних освітніх практик: набутий досвід і перспективи : електрон. зб. матеріалів XXVIІ Всеукр. пед. інтернет-читань. - Рівне, 2020. - С. 90-96.
Ключові слова: В.Сухомлинський, діти, молодший шкільний вік, самовиховання
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методики виховання
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 08 Лип 2024 09:17
Останні зміни: 08 Лип 2024 09:17
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13899

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу