Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ДО ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ ЗАСОБАМИ ОБРАЗОТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Багній О.П. та Янцур Л.А. (2024) ДО ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ ЗАСОБАМИ ОБРАЗОТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2024. с. 38-40.

[img] Текст
Багній О.П., Янцур Л.А..pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

У Базовому компоненті дошкільної освіти в Україні зазначається, що художньо-практична образотворча діяльність передбачає знання характерних особливостей, специфіки і засобів художньої виразності різних видів образотворчої діяльності. Образотворча діяльність яка включає малювання, ліплення та аплікацію має велике значення для всебічного розвитку дитини і зокрема в підготовці її до школи. Всебічна підготовка дітей до школи починається задовго до того, як дитина вступає до школи. Умови успішної реалізації завдання підготовки дітей до школи залежать, насамперед, від сім'ї та дошкільного закладу. Дитина повинна володіти певним рівнем інтелектуального, морального, вольового, естетичного та фізичного розвитку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Багній О. П. До питання підготовки дітей до школи засобами образотворчої діяльності / О.П.Багній, Л.А.Янцур // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали XVІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих учених. - Рівне : РВВ РДГУ. 2024. - С. 38-40.
Ключові слова: питання підготовки до школи, діти, засоби образотворчої діяльності
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці
3 Суспільні науки > 31 Демографія, соціологія, статистика > 316 Соціологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Поніманської Т. І.
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 09 Лип 2024 07:29
Останні зміни: 09 Лип 2024 07:29
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13912

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу