Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИХОВАННЯ ДОБРОЗИЧЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО ОДНОЛІТКІВ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В ПРОЦЕСІ ІГРОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Врочинська Л.І. та Кравець Н. та Лук’яник Л.В. (2023) ВИХОВАННЯ ДОБРОЗИЧЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО ОДНОЛІТКІВ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В ПРОЦЕСІ ІГРОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Молодь і ринок, 2023 (№8). с. 97-100.

[img] Текст
Лук'яник Л_Молодь і ринок.pdf

Завантажити (591kB)

Анотація

У статті розглянуто сутність виховання доброзичливого ставлення до однолітків у дітей старшого дошкільного віку в процесі ігрової діяльності; встановлено, що у закладах дошкільної освіти з цією метою використовують різні методи, охарактеризовано види ігор, що сприяють розвитку цієї риси. Розкрито особливу роль ігор моделювання у вихованні доброзичливого ставлення до однолітків у дітей старшого дошкільного віку. Визначено, що доброзичливість сформована в старшому дошкільному віці, є рисою, що здатна впливати на взаємодію дітей у молодшому шкільному віці

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Врочинська Л. Виховання доброзичливого ставлення до однолітків у дітей старшого дошкільного віку в процесі ігрової діяльності / Л. Врочинська, Н. Кравець, Л. Лук’яник // Молодь і ринок. - 2023. - № 8 (216). - С. 97-100.
Ключові слова: виховання; ігрова діяльність; доброзичливе ставлення; діти дошкільного віку; ігри; однолітки; розвиток; старший дошкільний вік.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 05 Серп 2024 09:22
Останні зміни: 05 Серп 2024 09:22
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14212

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу