Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ ЗАГАЛЬНОГО НЕДОРОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ У ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО, МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ ТА ДІТЕЙ З АУТИЗМОМ

Лук’яник Л.В. та Кравець Н.П. та Кляп М.І. (2023) ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ ЗАГАЛЬНОГО НЕДОРОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ У ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО, МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ ТА ДІТЕЙ З АУТИЗМОМ. Інноваційна педагогіка, 2023 (Т.1.): Вип.62. с. 71-74. ISSN 2663-6085, 2663-6093

[img] Текст
Лук'яник Л_Інноваційна педагогіка.pdf

Завантажити (152kB)

Анотація

У статті розглядається одна з актуальних проблем сучасного світу – як подолати загальний недорозвиток дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Звертається увага на проблему порушення мовлення дітей цього віку. Викладено основний змісту корекційно-педагогічної роботи з подолання загального недорозвитку мовлення дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Лук’яник Л.В. Шляхи подолання недорозвитку мовлення у дітей дошкільного, молодшого шкільного віку та дітей з аутизмом / Л.В. Лук’яник, Н.П. Кравець, М.І. Кляп // Інноваційна педагогіка. - 2023. - Т. 1, вип. 62. - С. 71-74.
Ключові слова: загальний недорозвиток мовлення (ЗНМ), діти дошкільного та молодшого шкільного віку, діти з особливими освітніми потребами, аутизм, корекційна робота, шляхи подолання.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 05 Серп 2024 12:39
Останні зміни: 06 Серп 2024 07:09
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14217

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу