Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИВЧЕННЯ РИТОРИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

Лукʼяник Л.В. (2024) ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИВЧЕННЯ РИТОРИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ. Наука та освіта під впливом глобальних викликів, 2024. с. 23-26.

[img] Текст
Лук'яник Л.В._Чернігів.30.01.24_removed.pdf

Завантажити (674kB)

Анотація

Риторика, як наука про мистецтво ефективного мовлення та переконливої комунікації, відіграє важливу роль у формуванні різноманітних навичок учнів. Її вивчення в початковій школі є ключовим етапом у підготовці молодших школярів до успішної взаємодії в сучасному світі, науковому знанні та комунікації та сприяє формуванню таких умінь і навичок учнів як розвиток критичного мислення та емоційного інтелекту.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Лукʼяник Л.В. Теоретичні основи вивчення риторики в початковій школі / Л.В. Лукʼяник // Наука та освіта під впливом глобальних викликів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / Міжнародний гуманітарний дослідницький центр, (Чернігів, 30 січня 2024 р). - Чернігів : Research Europe, 2024. - С. 23-26.
Ключові слова: мовленнєві та аргументаційні навички, риторика, учні початкових класів, розвиток мовлення.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 07 Серп 2024 08:19
Останні зміни: 07 Серп 2024 08:19
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14231

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу