Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ФОРМУВАННЯ ТЕКСТОТВОРЧИХ УМІНЬ В УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДІЄСЛОВА

Гамза А.В. (2019) ФОРМУВАННЯ ТЕКСТОТВОРЧИХ УМІНЬ В УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДІЄСЛОВА. Інше thesis, РДГУ, КСУ ім. Бориса Грінченка.

[img] Текст
Гамза А.В.pdf

Завантажити (2MB)

Анотація

Робота є теоретико-експериментальним дослідженням проблеми формування текстотворчих умінь в учнів початкових класів у процесі вивчення дієслова, в якому обґрунтовано теоретико-методичні засади й доведено ефективність розробленої системи вправ для формування текстотворчих умінь в учнів початкових класів у процесі вивчення дієслова; уточнено зміст поняття «формування текстотворчих умінь в учнів початкових класів у процесі вивчення дієслова», яке потлумачено як процес оволодіння інформаційно-змістовими, структурно-композиційними, граматико-стилістичними та поведінково-рефлексійними уміннями з опорою на ознайомлення учнів початкових класів із граматичними ознаками дієслова як частини мови та формування навичок уживання дієслів у мовленні.

Тип елементу: Дисертація (Інше)
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гамза А.В. Формування текстотворчих умінь в учнів початкових класів у процесі вивчення дієслова : дис. на здобуття наук. ступеня канд. пед. наук. за спец.: 13.00.02 – Теорія та методика навчання (українська мова) / А.В. Гамза. - Рівне : РДГУ, 2019. - 221 с.
Ключові слова: текст, текстотворчі вміння, формування текстотворчих умінь в учнів початкових класів у процесі вивчення дієслова, система вправ багаторівневої градаційності.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 12 Серп 2024 08:13
Останні зміни: 12 Серп 2024 08:14
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14252

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу