Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ІНТЕГРОВАНИЙ ПІДХІД ДО ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРНОГО ЧИТАННЯ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ

Ткачук О.С. (2021) ІНТЕГРОВАНИЙ ПІДХІД ДО ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРНОГО ЧИТАННЯ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ. World science: problems, prospects and innovations, 2021. с. 541-550.

[img] Текст
Ткачук О.С..pdf

Завантажити (8MB)

Анотація

У статті розглянуто питання інтеграції навчальної діяльності на уроках української мови та літературного читання в початковій школі. Досліджено особливості використання літературних творів письменників рідного краю як засобу навчання української мови та мовлення на інтегрованих уроках мовно-літературної освітньої галузі.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ткачук О.С. Інтегрований підхід до проведення уроків української мови та літературного читання в початкових класах / О.С. Ткачук // World science: problems, prospects and innovations : Proceedings of the 10th International scientific and practical conference. - Toronto, Canada : Perfect Publishing, 2021. - P. 541-550. URL: https://sci-conf.com.ua/x-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya- world-science-problems-prospects-and-innovations-16-18-iyunya-2021-goda-toronto- kanada-arhiv/
Ключові слова: нтеграція, інтегроване навчання, інтегрована технологія, інтегрований підхід, інтегрований урок.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 20 Серп 2024 12:52
Останні зміни: 20 Серп 2024 12:52
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14302

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу