Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

THE PROBLEM OF PROFESSIONALLY SIGNIFICANT EXPERIENCE IN CONTEMPORARY PSYCHOLOGY

Mykhalchuk N. та Ivashkevych E. та Chala Y. (2024) THE PROBLEM OF PROFESSIONALLY SIGNIFICANT EXPERIENCE IN CONTEMPORARY PSYCHOLOGY. Психологія: реальність і перспективи, 2024 (Вип.22). с. 69-77.

[img] Текст
Михальчук Н.,Івашкевич Е., Чала Ю..pdf

Завантажити (2MB)

Анотація

У статті доведено, що у студентів експериментальних та контрольних груп до проведення експериментального навчання найважливішими інструментальними цінностями були: високі запити, життєрадісність, незалежність, акуратність, вихованість, добросовісність у виконанні доручень. На жаль, такі важливі для майбутнього психолога інструментальні цінності, як чуйність, терпимість до думок інших, уміння приймати розмірковані рішення, самоконтроль та інші мають досить низький рівень сформованості (наприклад, чуйність; терпимість до думок інших).

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Mykhalchuk N. The problem of professionally significant experience in contemporary Psychologу / N. Mykhalchuk, E.Ivashkevych, Y.Chala // Психологія: реальність і перспективи : зб. наук. пр. РДГУ. - Рівне : РДГУ, 2024. - Вип. 22. - С. 69-77.
Ключові слова: професійно значущий досвід, висока вимогливість, життєрадісність, самостійність, акуратність, освіченість, сумлінність у виконанні доручень, чуйність, терпимість до чужої думки.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Філологічний факультет > Кафедра практики англійської мови
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 03 Вер 2024 12:30
Останні зміни: 03 Вер 2024 12:30
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14383

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу