Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ТЕХНОЛОГІЯ «ПЕРЕВЕРНУТОГО НАВЧАННЯ» НА УРОКАХ БІОЛОГІЇ ТА ОСНОВ ЗДОРОВ’Я

Дубінець В.М. та Грицай Н.Б. (2023) ТЕХНОЛОГІЯ «ПЕРЕВЕРНУТОГО НАВЧАННЯ» НА УРОКАХ БІОЛОГІЇ ТА ОСНОВ ЗДОРОВ’Я. In: Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України (присвячена 10-річчю заснування Хорольського ботанічного саду), 12 жовтня 2023 р., м. Хорол, Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка.

[img] Текст
ТЕХНОЛОГІЯ «ПЕРЕВЕРНУТОГО НАВЧАННЯ» НА УРОКАХ.pdf

Завантажити (681kB)

Анотація

Останніми роками освітяни все частіше вживають поняття «перевернуте навчання». Інновації заполонили освітній процес і кожен учитель прагне застосувати на уроці щось нове і незвичне для учнів, зацікавити їх навчальним предметом, стимулювати їхню пізнавальну активність.
Серед інноваційних технологій навчання, які сьогодні застосовують у закладах загальної середньої освіти, вирізняється технологія «перевернутого навчання», яка дає школярам більше можливостей для самостійного вивчення та кращого усвідомлення навчального матеріалу.

Тип елементу: Доповідь на конференції чи семінарі (Інше)
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дубінець В.М. Технологія «перевернутого навчання» на уроках біології та основ здоров’я / В.М. Дубінець, Н.Б. Грицай // Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України (присвячена 10-річчю заснування Хорольського ботанічного саду) : матеріали всеукр. наук.-практ. конф., (м. Хорол, 12 жовт. 2023 р.). - Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2023. - С. 69-71.
Ключові слова: Технології навчання, урок біології, урок основ здоров’я, перевернуте навчання
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра природничих наук з методиками навчання
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 20 Вер 2024 09:40
Останні зміни: 20 Вер 2024 09:40
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14497

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу