Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Дупак Н.В. (2023) СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ. Модернізація змісту освіти у підготовці майбутніх професійно-педагогічних фахівців, 2023. с. 72-75.

[img]
Перегляд
Текст
Дупак Н.В. Світові тенденції....pdf

Завантажити (9MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дупак Н. В. Світові тенденції професійної підготовки фахівців з готельно-ресторанного обслуговування / Н. В. Дупак // Модернізація змісту освіти у підготовці майбутніх професійно-педагогічних фахівців : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Кривий Ріг, 21 квіт. 2023 р. - Кривий Ріг, 2023. - С. 72-75.
Ключові слова: професійна підготовка фахівців, готельно-ресторанне обслуговування
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра технологічної, професійної освіти та цивільної безпеки
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 07 Січ 2025 06:59
Останні зміни: 07 Січ 2025 06:59
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/15883

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу