Дупак Н.В. (2023) СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ. Модернізація змісту освіти у підготовці майбутніх професійно-педагогічних фахівців, 2023. с. 72-75.
|
Текст
Дупак Н.В. Світові тенденції....pdf Завантажити (9MB) | Перегляд |
| Тип елементу: | Стаття |
|---|---|
| Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Дупак Н. В. Світові тенденції професійної підготовки фахівців з готельно-ресторанного обслуговування / Н. В. Дупак // Модернізація змісту освіти у підготовці майбутніх професійно-педагогічних фахівців : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Кривий Ріг, 21 квіт. 2023 р. - Кривий Ріг, 2023. - С. 72-75. |
| Ключові слова: | професійна підготовка фахівців, готельно-ресторанне обслуговування |
| Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля |
| Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра технологічної, професійної освіти та цивільної безпеки |
| Користувач, що депонує: | Богдана Печончик |
| Дата внесення: | 07 Січ 2025 06:59 |
| Останні зміни: | 07 Січ 2025 06:59 |
| URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/15883 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]() |
Перегляд елементу |



