Дробуш Т.М. та Шпортько О.В. (2018) ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2018. с. 18-20.
![]() |
Текст
Дробуш Т.М., Шпортько О.В..pdf Завантажити (4MB) |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Дробуш Т. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності хлібопекарського підприємства / Т. М. Дробуш, О. В. Шпортько // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали II Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих науковців, м. Рівне, 16 трав. 2018 р. – Рівне : РДГУ, 2018. – С. 18-20. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства, хлібопекарська галузь |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Користувач, що депонує: | Богдана Печончик |
Дата внесення: | 14 Жов 2025 12:33 |
Останні зміни: | 14 Жов 2025 12:33 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/18997 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]() |
Перегляд елементу |