Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА

Дробуш Т.М. та Шпортько О.В. (2018) ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2018. с. 18-20.

[img] Текст
Дробуш Т.М., Шпортько О.В..pdf

Завантажити (4MB)
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дробуш Т. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності хлібопекарського підприємства / Т. М. Дробуш, О. В. Шпортько // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали II Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих науковців, м. Рівне, 16 трав. 2018 р. – Рівне : РДГУ, 2018. – С. 18-20.
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства, хлібопекарська галузь
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 14 Жов 2025 12:33
Останні зміни: 14 Жов 2025 12:33
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/18997

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу