Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

Робейко К.Г. та Дейнега І.О. (2018) СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2018. с. 52-54.

[img] Текст
Робейко К.Г., Дейнега І.О..pdf

Завантажити (4MB)
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Робейко К. Г. Сучасні тенденції розвитку харчової промисловості України / К. Г. Робейко, І. О. Дейнега // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали II Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих науковців, м. Рівне, 16 трав. 2018 р. – Рівне : РДГУ, 2018. – С. 52-54.
Ключові слова: харчова промисловість
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 17 Жов 2025 07:24
Останні зміни: 17 Жов 2025 07:24
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/19031

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу