Робейко К.Г. та Дейнега І.О. (2018) СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2018. с. 52-54.
![]() |
Текст
Робейко К.Г., Дейнега І.О..pdf Завантажити (4MB) |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Робейко К. Г. Сучасні тенденції розвитку харчової промисловості України / К. Г. Робейко, І. О. Дейнега // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали II Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих науковців, м. Рівне, 16 трав. 2018 р. – Рівне : РДГУ, 2018. – С. 52-54. |
Ключові слова: | харчова промисловість |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Користувач, що депонує: | Богдана Печончик |
Дата внесення: | 17 Жов 2025 07:24 |
Останні зміни: | 17 Жов 2025 07:24 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/19031 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]() |
Перегляд елементу |