Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ТИПИ КЛАСИФІКАЦІЙ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ З ГАСТРОНОМІЧНИМ КОМПОНЕНТОМ

Лапиніна О.Л. (2014) ТИПИ КЛАСИФІКАЦІЙ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ З ГАСТРОНОМІЧНИМ КОМПОНЕНТОМ. Сучасні проблеми германського та романського мовознавства, 2014. с. 69-71.

[img]
Перегляд
Текст
Лапиніна О.Л..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Лапиніна О.Л. Типи класифікацій фразеологічних одиниць німецької мови з гастрономічним компонентом / О.Л.Лапиніна // Сучасні проблеми германського та романського мовознавства : матеріали другої Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., Рівне, 17-18 квіт. 2014 р. - Рівне, 2014. – С. 69-71.
Ключові слова: фразеологічні одиниці, німецька мова, гастрономічний компонент
Тематика (за УДК): 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра романо-германської філології
Користувач, що депонує: Редактор
Дата внесення: 01 Лют 2021 11:46
Останні зміни: 01 Лют 2021 11:46
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/3295

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу