Машта Н.О. та Сирохман І. (2013) МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ. Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи, 2013. с. 80-83.
|
Текст
Машта Н.О._Моделюв рецептури ПС.pdf Завантажити (978kB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н. Моделювання рецептури плавленого сирного продукту підвищеної біологічної цінності з урахуванням собівартості / Н.Машта, І.Сирохман // Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи : матеріали Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Київ, 18-19 квіт. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 80-83. |
Ключові слова: | плавлена сирна продукція, моделювання рецептури плавлених сирних продуктів |
Тематика (за УДК): | 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці > 001.8 Методологія > 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи > 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень > 001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 09:51 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 09:51 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8201 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |