Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ

Машта Н.О. та Сирохман І. (2013) МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ. Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи, 2013. с. 80-83.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Моделюв рецептури ПС.pdf

Завантажити (978kB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н. Моделювання рецептури плавленого сирного продукту підвищеної біологічної цінності з урахуванням собівартості / Н.Машта, І.Сирохман // Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи : матеріали Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Київ, 18-19 квіт. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 80-83.
Ключові слова: плавлена сирна продукція, моделювання рецептури плавлених сирних продуктів
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці > 001.8 Методологія > 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи > 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень > 001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 09:51
Останні зміни: 30 Черв 2021 09:51
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8201

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу