Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ НА ПЛАТФОРМІ CLASS ROOM В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ

Карплюк А.В. РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ НА ПЛАТФОРМІ CLASS ROOM В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ. [Магістерська робота]

[img]
Перегляд
Текст
Карплюк А. В._М_ЦТ-Магістерська_2022.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

У кваліфікаційній роботі були представлені види навчальних матеріалів, які використовуються при дистанційному навчанні, та типи дистанційного навчання. Також були проаналізовані існуючі системи та платформи дистанційного навчання та їх функціональні можливості. Особливу увагу було приділено платформі Classroom: описані інструкції щодо інтерфейсу середовища для створення власних курсів та представлено авторський курс для викладачів закладів вищої освіти.
Одною з ключових цілей даної роботи було описати та розробити процес підготовки викладачів закладів вищої освіти до використання платформ дистанційного навчання.
В ході практичного застосування розробленої системи організації освітнього процесу та повторного аналізу освітньої програми було зроблені висновки, та проведений аналіз особливостей побудови і функціонування систем та характеристику дистанційного навчання як складової навчально-виховного процесу. Визначений критерії якості вимог до систем дистанційного навчання та розроблений власний дистанційний курс для працівників закладів вищої освіти.
Практична значущість результатів дослідження полягає проектуванні та розробка тренінгу для викладачів професійної освіти із використанням хмарного середовища Google Classroom.

Тип елементу: Магістерська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Карплюк А. В. Розробка системи організації освітнього процесу на платформі ClassRoom в закладах професійної освіти : дипломна робота / А. В. Карплюк ; наук. керівник І. С. Войтович. - Рівне, 2022. - 57 с.
Ключові слова: заклади професійної освіти, інформатика, освітній процес, інформатична компетентність, інформаційні технології, Classroom.
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 377 Спеціалізоване навчання. Професійно-технічне навчання. Професійні коледжі. Політехнічна освіта
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 13 Квіт 2023 09:03
Останні зміни: 13 Квіт 2023 09:03
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11094

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу