Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СУТНІСТЬ ТА КОМПОНЕНТИ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ДО ВИРІШЕННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ СИТУАЦІЙ ТА ЗАДАЧ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ НУШ

Пилипюк Н.О. та Стельмашук Ж.Г. (2022) СУТНІСТЬ ТА КОМПОНЕНТИ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ДО ВИРІШЕННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ СИТУАЦІЙ ТА ЗАДАЧ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ НУШ. Професійний розвиток педагога, 2022. с. 85-86.

[img]
Перегляд
Текст
Пилипюк Н.О., Стельмашук Ж.Г..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Уміння вирішувати педагогічні ситуації та задачі в освітньому процесі Нової української школи є одним з показників професіоналізму учителя. Відтак, професійна підготовка у закладі вищої освіти повинна передбачати створення умов для формування такої готовності, що актуалізує необхідність уточнення сутності означеного поняття та його складових. Формування готовності майбутніх учителів початкових класів до вирішення педагогічних ситуацій та задач являє собою цілеспрямований та організований процес впливу на свідомість, почуття, волю особистості здобувача вищої освіти з метою набуття здобувачами освіти позитивної мотивації до вирішення педагогічних ситуацій та задач, системи знань, умінь та навичок, практичного досвіду з питань вирішення педагогічних ситуацій та задач в освітньому процесі початкової школи на рефлексивній основі.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Пилипюк Н.О.Сутність та компоенти готовності майбутніх учителів початкових класів до вирішення педагогічних ситуацій та задач в освітньому процесі НУШ / Н.О. Пилипюк; наук. керівник Ж.Г. Стельмашук // Професійний розвиток педагога: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф., м. Рівне, 28 квіт. 2022 р. - Рівне : РДГУ, 2022. - С. 85-86.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методики виховання
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 27 Квіт 2023 09:58
Останні зміни: 27 Квіт 2023 09:58
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11151

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу