Дупак Н.В. (2023) ФОРМУВАННЯ ПРАКТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ. Актуальні проблеми модернізації професійно-педагогічної підготовки освіти в контексті євроінтеграційних процесів, 2023. с. 27-30.
|
Текст
Дупак Н.В..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Анотація
Аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано розв'язання даної проблеми і на які спирається автор, виділення невирішених частин загальної проблеми, котрим присвячується означена стаття.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Дупак Н. В. Формування практичної компетентності майбутніх фахівців з готельно-ресторанного обслуговування у процесі професійної підготовки у вищому навчальному закладі / Н. В. Дупак // Актуальні проблеми модернізації професійно-педагогічної підготовки освіти в контексті євроінтеграційних процесів : матеріали Всеукр. Інтернет-конф. (26-27.04.2023 р.) / упоряд. : С. В. Лісова, Ю. В. Фещук, О. А. Герасименко та ін. - Рівне : РДГУ, 2023. - С. 27-30. |
Ключові слова: | фахівці готельно-ресторанного обслуговування, професійна підготовка, вищий навчальний заклад |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 28 Серп 2023 07:52 |
Останні зміни: | 28 Серп 2023 07:52 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11614 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |