Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ НА ПРОФЕСІЙНЕ САМОВИЗНАЧЕННЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Гребіневич О. та Джеджера О.В. (2021) ВПЛИВ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ НА ПРОФЕСІЙНЕ САМОВИЗНАЧЕННЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.3). с. 21-24.

[img]
Перегляд
Текст
Гребіневич О., Джеджера О.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Професійне самовизначення є основним і найважливішим новоутворенням старшокласників. Від того, як уже дорослий школяр обирає собі майбутню професію, залежить не лише його майбутнє, а також оцінюється характер та вміння бути відповідальним за своє життя. Тому ціннісні орієнтації є основним, а також першим кроком до визначення свого майбутнього.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гребіневич О. Вплив ціннісних орієнтацій на професійне самовизначення старшокласників / О. Гребіневич; наук. кер. О.В. Джеджера // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 3. - С. 21-24.
Ключові слова: професійне самовизначення, старшокласники, ціннісні орієнатції, особистість.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 371 Організація системи освіти та виховання. Шкільна організація
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 11 Вер 2023 09:39
Останні зміни: 11 Вер 2023 09:39
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11668

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу