Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРИРОДНІ ДЖЕРЕЛА ВУГЛЕВОДНІВ І ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБКИ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ

Зеленяк М.В. ПРИРОДНІ ДЖЕРЕЛА ВУГЛЕВОДНІВ І ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБКИ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ. [Бакалаврська робота]

[img] Текст
Зеленяк МВ.pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

Дипломна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (географія).
У бакалаврській роботі на тему «Природні джерела вуглеводнів і продукти їх переробки» в шкільному курсі географії» охарактеризовано сучасний стан нафтогазохімічної (добувної) та хімічної промисловості в Україні.
Розглянуто специфіку викладання теми «Природні джерела вуглеводнів і продукти їх переробки» та надано ряд рекомендацій з її викладання в шкільному курсі географії.
Опрацьовано шкільні підручники, дидактичні рекомендації та методичні рекомендації щодо вивчення навчальної теми «Природні джерела вуглеводнів і продукти їх переробки» розпочинаючи з 3-4 класів НУШ та закінчуючи 6−9 класами загальноосвітньої школи.
Варто зазначити, що при вивченні даної теми можна прослідкувати ступеневе вивчення навчального матеріалу, коли кожен наступний навчальний матеріал ґрунтується на попередньо вивченому, а також чітко простежується поступове ускладнення матеріалу з кожним роком вивчення географії.

Тип елементу: Бакалаврська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Зеленяк М. В. Природні джерела вуглеводів і продукти їх переробки в шкільному курсі географії : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавра» / М. В. Зеленяк ; наук. кер. Г. В. Мартинюк ; рец. О. П. Войтович ; Рівнен. держ. гуманіт ун-т, Психолого-природн. ф-т, каф. екології, географії та туризму. - Рівне, 2023. - 46 с.
Ключові слова: хімічна та нафтогазодобувна промисловість, природні джерела вуглеводнів, паливні корисні копалини, шкільна географія, методологія викладання географії
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 371 Організація системи освіти та виховання. Шкільна організація
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі
9 Географія. Біографії. Історія > 91 Географія. Географічні дослідження Землі та окремих країн.
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 12 Вер 2023 09:52
Останні зміни: 12 Вер 2023 09:52
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11673

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу