Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРО АСИМПТОТИЧНЕ НАБЛИЖЕННЯ РОЗВ’ЯЗКІВ ОДНОГО КЛАСУ НЕЛІНІЙНИХ ЗАДАЧ КОНВЕКТИВНОЇ ДИФУЗІЇ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ДЕФОРМАЦІЙ РУСЛА НА ДІЛЯНКАХ ПЛАНОВОГО РОЗШИРЕННЯ ТА ПОВОРОТУ РУСЛА

Барановський С.В. та Бомба А.Я. та Скопецький В.В. (2004) ПРО АСИМПТОТИЧНЕ НАБЛИЖЕННЯ РОЗВ’ЯЗКІВ ОДНОГО КЛАСУ НЕЛІНІЙНИХ ЗАДАЧ КОНВЕКТИВНОЇ ДИФУЗІЇ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ДЕФОРМАЦІЙ РУСЛА НА ДІЛЯНКАХ ПЛАНОВОГО РОЗШИРЕННЯ ТА ПОВОРОТУ РУСЛА. Волинський математичний вісник, 2004 (Вип.2). с. 7-16.

[img]
Перегляд
Текст
Барановський С., Бомба А., Скопецький В..pdf

Завантажити (4MB) | Перегляд

Анотація

На основі розробленого методу асимптотичного наближення розв’язку одного класу нелінійних сингулярно збурених задач для рівнянь конвективної дифузії в областях із вільними межами, пропонується підхід до моделювання і дослідження процесів деформації русла водним потоком на ділянках планового розширення і повороту русла.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Барановський С.В. Про асимптотичне наближення розв’язків одного класу нелінійних задач конвективної дифузії та моделювання процесів деформацій русла на ділянках планового розширення та повороту русла / С.В. Барановський, А.Я. Бомба, В.В. Скопецький // Волинський математичний вісник. Сер. Прикладна математика : зб. наук. пр. - Рівне : РДГУ, 2003. - Вип. 2 (11). - С. 7-16.
Ключові слова: нелінійні задачі конвективної дифузії, моделювання процесів, деформації русла.
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки > 51 Математика > 519.6 Обчислювальна математика
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 09 Січ 2024 13:29
Останні зміни: 09 Січ 2024 13:29
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12253

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу